Skip to Content

Vyzkoušejte něco nového: Luxusní vlasová péče pro zdravější vlasy

Uvízli jste v nudné rutině a vaše vlasy neznají nic než šampon a kondicionér? Možná byste rádi dodali svým vlasům moderní šmrnc s novými efektivními přípravky vlasové péče. Zdravá pokožka a hedvábné, zářivé vlasy Vám budou zaslouženou odměnou

Patříte mezi těch několik málo šťastlivců, kteří mají dokonalé vlasy každý den? Pokud ano, asi za to stěží mohou jen dobré geny. Tím pravým důvodem bude pravděpodobně správná péče o vlasy. My všichni jsme otroky zvyku. Jakmile jednou najdeme produkt, který nám vyhovuje, nechceme se ho zbavit. Když si na něco zvykneme, většinou s tím nechceme přestat a hledat něco nového. Samozřejmě, že tak šetříme čas, ale třeba si dnes najdete minutku, abyste dostali péči o své vlasy na vyšší úroveň.

Luxusní péče o vlasy: šampon

Každé dítě ví, že se vlasy čas od času musí umýt šamponem a vodou. Není žádné tajemství, že použitím kondicionéru se stanou vlasy jemnější a zvladatelné. Ale možná neznáte mnoho dalších způsobů, jak posílit a zkrášlit své vlasy již během mytí.

Přidáním několika kapek vlasového oleje k šamponu změníte svoji zaběhnutou rutinu a okamžitě dodáte své pokožce a vlasům podstatně více péče. Jednoduše vymáčkněte do dlaně trochu šamponu a smíchejte s několika kapkami vlasového oleje. Pak směs naneste na vlasy a pokožku hlavy. Různé oleje jsou určeny pro specifické potřeby vlasové péče. Ale po všech budou Vaše vlasy bohatě zářit. Vaše vlasy budou hedvábné na dotek, ale také budou lépe chráněné před vnějšími škodlivými vlivy.

Tip: K vypláchnutí šamponu použijte studenou vodu, abyste prokrvili pokožku hlavy.

Luxusní péče o vlasy: vysoušení vlasů

Možná byste také rádi změnili způsob vysoušení vlasů, protože jemnější metody vysoušení výrazně ovlivňují vzhled a pocit z vlasů. Abyste zabránili poškození vlasů, nikdy mokré vlasy ručníkem netřete, jen jemně vymačkejte přebytečnou vodu. I když možná spěcháte, nikdy nezapomeňte, že mokré vlasy jsou obzvlášť citlivé.

A teď několik poznámek k vysoušecím zvykům. Před vysoušením vlasů vždy použijte sprej na ochranu před teplem a neustále fénem pohybujte, abyste zabránili přehřátí vlasů.

Tip: Jakmile ucítíte, že je proud vzduchu z vysoušeče příliš horký, nastavte vysoušeč na menší výkon.

Luxusní péče o vlasy: styling

Za ta dlouhá léta jste si asi vytvořili zaběhnutý způsob, jak vlasy upravujete. Možná budete překvapeni, když se dozvíte, kolik nových úžasných způsobů stylingu existuje. Zažijte legraci při zkoušení nových metod!

Co říkáte na změnu účesu jednou za čas? Místo rychlého sepnutí vlasů do culíku byste mohla vyzkoušet třeba velký objemný účes. Pudr na objem vám pomůže vytvořit potřebný objem pro mnoho moderních účesů. Můžete ho použít místo laku na vlasy, stylingové pěny nebo jiného známého produktu. Jednoduše si naneste pudr do dlaní a pak suché vlasy rukama upravte. Díky objemovému pudru budou vlasy poslušnější, získají maximální objem a pružnost.

Tip: Pokud chcete nakonec použít žehličku na vlasy, kulmu nebo jiný elektrický stylingový přístroj, ujistěte se, že jsou Vaše vlasy zcela suché, než je vystavíte teplu. Používání horkých přístrojů na vlhké vlasy může poškodit vlasovou kutikulu i vnitřní strukturu vlasu.

Související články
  • Co dělat s mastnými vlasy?

    Mastné vlasy

    Co dělat s mastnými vlasy?
    ...

    Příčinou mastných vlasů je nadměrná tvorba mazu. Je to nemoc nebo jen kosmetický problém? Nevadí, mastné vlasy jsou zhoršením. Získejte odbornou pomoc pro správnou léčbu.

    ...
  • Snadné rozčesávání po mytí vlasů

    Vlasový kondicionér

    Snadné rozčesávání po mytí vlasů
    ...

    Prozradíme vám jednoduché tipy, jak udržet své vlasy po každém umytí poddajné a nezacuchané.

    ...
  • První pomoc pro jemné vlasy

    Jemné vlasy

    První pomoc pro jemné vlasy
    ...
  • Keratin – Zázračná péče zevnitř navenek

    Ochrana

    Keratin – Zázračná péče zevnitř navenek
    ...

    Co je keratin a jakou roli sehrává v péči o vlasy? Prozradíme vám, jak díky němu získáte silnější a zdravější prameny!

    ...
  • Produkty vlasové péče pro kudrnaté vlasy

    Krásné vlasy

    Produkty vlasové péče pro kudrnaté vlasy
    ...

    Speciální produkty vlasové péče pro vlnité vlasy promění Vaše kudrny v nádhernou a stylovou ozdobu.

    ...
  • Efektivní péče o vlasy

    Krásné vlasy

    Efektivní péče o vlasy
    ...
  • Hloubkové čištění: Detox pro vaše vlasy

    Krásné vlasy

    Hloubkové čištění: Detox pro vaše vlasy
    ...
  • Silikon v produktech vlasové péče

    Krásné vlasy

    Silikon v produktech vlasové péče
    ...

    Zda jsou pro vás vhodné vlasové přípravky s obsahem silikonu, záleží na typu vlasů, které máte a na účesu, který byste ráda měla.

    ...
  • Péče o dlouhé vlasy

    Krásné vlasy

    Péče o dlouhé vlasy
    ...

    Vlasy sahající k ramenům rostly nejméně tři roky a za tu dobu vydržely 300 mytí šamponem. Správná péče je proto zásadní. Pro vaše dlouhé vlasy máme devět skvělých tipů.

    ...
  • Vlasová maska: intenzívní pečující program

    Krásné vlasy

    Vlasová maska: intenzívní pečující program
    ...
  • BB krém na vlasy

    Krásné vlasy

    BB krém na vlasy
    ...
  • Jak mít zdravé vlasy

    Krásné vlasy

    Jak mít zdravé vlasy
    ...

    Ukážeme vám, jak mít zdravější vlasy. Pomáhá například používat suchý šampon místo každodenního mytí vlasů.

    ...